Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Behandling i Spanien

 Vi tilbyder et intensivt behandlingsforløb på Costa Blanca, tæt på Alicante i Spanien.

Vores erfaring er, at hvis du ønsker at komme i behandling i Danmark for dit misbrug af f.eks. alkohol, spil, mad etc., så er mulighederne ret begrænsede, og dem der findes er af forholdsvis længere varighed.

Vi tilbyder et koncentreret forløb, over 1 - 2 uger i Spanien, hvor vores højt uddannede terapeuter vil skræddersy dit individuelle forløb med tilpassede terapiformer, og hvor vi selvfølgelig også gør brug af de lækre og helt enestående muligheder der er i området.

Og vi slipper dig ikke efter din tur til Spanien; Du vil blive tilknyttet vores ambulante klinikker rundt om i Danmark, som vil følge op og støtte dig i de efterfølgende uger.

Hvis du synes det lyder som en vej for dig, ud af dit misbrug, så udfyld kontaktinfo nederst på siden, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak.

Har du brug for at komme ud af dit nærmilijø, så er dette måske din chance !!

Her ser du billeder af vores helt specielle behandlingstilbud i Dynamic Minds.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tak! Fordi du viser interesse, vi vil kontakte dig snarrest