Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartFarvel til stress

LEARN MORE

Få din livskvalitet tilbage!

Stress kan og skal behandles

Mange af os taler og tænker om stress som noget, der naturligt følger med f.eks. at have en travl hverdag eller et krævende job.

Men stress er ikke en kompetence vores krop har fået, for at skulle være i alarmberedskab i lang tid ad gangen / hele tiden, for det kan vi ikke tåle. Stress er en mekanisme, der træder automatisk i kraft, når vores system oplever, at der kortvarigt er brug for ekstra ressourcer for at overleve - enten konkret eller i overført betydning.

Men hvorfor bliver nogle mennesker stressede af noget, som ikke virker til at stresse en anden? Det er fordi det - ud over f.eks. vores arbejdsmiljø - i høj grad er vores TANKER og/eller VURDERINGER om vores situation, som afgør, om stressmekanismen i vores krop går i gang, og hvis man ikke lærer at håndtere denne mekanisme, er der en risiko for, at man bliver en del af de danske statistikker om stress:

- årligt dør 1200 danskere af stress

- dagligt vælger 35.000 danskere at melde sig syge på grund af stress

- lige nu er der minimum 300.000 danskere der lider af alvorlig stress

- det er kun ca. 30 % af dem der oplever udbrændthed pga. stress, som kommer tilbage til arbejdsmarkedet

Stresssymptomer kan se meget forskellige ud, og udløses af mange forskellige situationer i vores liv, men i sidste ende handler stress om, hvilke antagelser og tanker DU har om livet, og om hvor villig DU er til enten at acceptere disse tanker, eller styre og slippe dine opslidende eller negative tanker ?

LAD OS HJÆLPE DIG MED AT SLIPPE STRESS, OG LÆRE DIG DE REDSKABEFR, SOM GØR, AT DU KAN FORBLIVE STRESSFRI - ALTID
Vi tilbyder

Stress coaching er en målrettet proces, hvor du lærer dine stresssymptomer og stressårsager at kende. Du får konkrete redskaber til at fjerne nye stressfaktorer, og sammen finder vi frem til, hvorfor du blev ramt af stress, og hvad du kan gøre, for at det ikke sker igen. Vi hjælper dig - trin for trin - så du igen får skabt balance i arbejds- og privatlivet.

Vores stressforløb tager udgangspunkt i nedenstående 4 trin:

1) Acceptér stressen

2) Få stressen ud af kroppen

3) Stop yderligere skabelse af stress

4) Forebyg fremtidig stress

1) Acceptér stressen​

Vi er ofte selv de sidste til at få øje på, at vi har ændret adfærd, at vores lunte er blevet kortere, og at vores fokus ændrer sig, så vi i højere grad "slukker ildebrande" og mister overblik.

Hvis vi opdager, at noget er gal​t, har vi en tendens til at kigge efter løsningerne i omverdenen, og derfor vil mange af os tænke, at det er vores kæreste eller ægtefælle, arbejdet, børnene, den økonomiske situation osv., som er årsagen til hvordan vi har det.

Det handler derfor om at forstå og acceptere situationen, få øje på hvad man kan gøre noget ved, og at lære og bruge de redskaber , der kan skabe de forandringer der skal til for, at stress ikke blive en følgesvend i din fremtid.

2) Få stressen ud af kroppen

Når du er ramt af stress, kan det være svært at tro på, at stressen nogensinde vil slippe sit tag i dig, men det kan den!

Gennem tålmodighed, ro og små skrid​t i den rigtige retning vil du mærke stressen forsvinde.

Stresscoaching er en målrettet proces, hvor du lærer dine stresssymptomer og stressårsager at kende. Du får konkrete redskaber til at fjerne nye stressfaktorer, og sammen finder vi frem til, hvorfor du blev ramt af stress, og hvad du kan gøre, for, at det ikke sker igen. Vi hjælper dig trin for trin, så du igen får skabt balance i dit liv.

3 & 4) Stop yderligere stress / Forebyg stress

Denne fase handler om at (gen)finde de måder at være i livet på, som du skal bruge for at sikre, at du får det mest optimale ud af dit liv, og for at sikre, at stress ikke igen får taget i dig. Du skal øve nye vaner - specielt omkring din

bevidsthed og dine tanker, og omkring brugen af de værktøjer du har fået med fra forløbet, og som du ved fungerer for dig. Priser

Til private inkl. moms

8 ugers forløb 6 sessioner Kr 3.600,-

Første enkeltstående session Kr 800,-

Efterfølgende sessioner Kr 700,-

12 ugers forløb 9 sessioner Kr 5.000,-

Telefon/skype forløb 10 sess. Kr 3.500,-

Tillæg for NADA-behandling i forbindelse med sessioner i klinikken Kr 75,-

Priser

Til virksomheder eksl. moms

8 ugers forløb 6 sessioner Kr 4.800,-

Første enkeltstående session Kr 900,-

Efterfølgende sessioner Kr 800,-

12 ugers forløb 9 sessioner Kr 6.800,-

Tillæg for NADA-behandling i forbindelse med sessioner i klinikken Kr 75,-