Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Gastrisk hypnose

Hvis du har en tendens til at overspise, dvs. spise store portioner og måske også mange gange om dagen, kan gastrisk hypnose være løsningen for dig. 

Gastrisk hypnose er en behandlingsform, der virker på samme måde som operationen "Gastrisk bypass", men som ikke giver dig nogen bivirkninger. Kun et større og varigt vægttab.

Under behandlingen vil vi ved hjælp af hypnose overbevise din hjerne om, at du har fået foretaget en gastrisk operation, så du bliver mæt efter minimale måltider.

Behandlingen er fuldstændig risikofri og påvirker dig ikke på anden måde, end at du vil føle dig mæt og tilfreds af meget mindre mad end før.

Behandlingen starter altid med en afklarende samtale for at vurdere, hvilken behandling der er den rette for dig.

Herefter er det individuelt, hvor mange behandlinger den enkelte klient har behov for. Det skal dog siges, at for at opnå en varig ændring af vaner så viser al erfaring, at dette tager ca. 3 mdr.

Katja skriver i gæstebogen:

Det virker det her hypnose!! Vægten er nu 79,7 - for første gang siden jeg stoppede med at ryge i 2007 og endnu bedre - det er faktisk slet ikke svært. Med en naturlig

mæthedsfølelse, og helt fri fra sukker-tvang-trang.