Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartHvad er hypnose?

LEARN MORE

Du har kontrollen

Hypnose kan sammenlignes med at tage på en tankerejse med GPS. Hypnotisøren kan kun vise dig den retning du skal gå. Han kan ikke tvinge dig til at gå derhen. På samme måde kommer du også kun der hen, hvor det er aftalt. Du vil også til enhver tid, kunne afbryde sessionen. Det vil sige du er bevidst tilstede under hele forløbet.

Hvordan føles det?

Hypnose føles som om du bare ligger med lukkede øjne og ellers er helt klar og hører alt, der bliver sagt. Når du så åbner øjnene igen, kan du måske have fornemmelsen af alligevel at have været længere væk, end du umiddelbart troede.

Vi er alle i naturlige trancetilstande flere gange om dagen. Om morgenen, når vi er i søvn/vågen-tilstand, og om aftenen, når vi er mellem vågen og søvn. Hypnosetilstanden kan også opleves når vi kører bil, ser fjernsyn, læser mv.  

Hvad kan hypnose?

Hypnose kan hjælpe dig med at overvinde alle slags afhængigheder. Man kan være afhængig af mange forskellige ting, fx. Alkohol, stoffer, arbejde, spil, Internet, rygning, kærlighed, sukker, mad, sex og porno.


Hypnose har vist sig at være en fremragende metode til afhængighedsbehandling, for ved hjælp af hypnose kan du ændre din måde at tænke og agere på, og dermed minimere lysten i din underbevidsthed til at bruge det emne/middel, som du er afhængig af.