Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartIndividuel terapi

LEARN MORE

Hvorfor giver individuel terapi, mening?

Det, der påvirker vores livskvalitet er ikke så meget det, vi bliver udsat for. Det er mere hvordan vi tænker, reagerer og forholder os til det.

I den individuelle terapi får du den tid, ro og fordybelse der er nødvendig for dig. Der vil være fokus på dine ressourcer og på hvordan du udnytter dem bedst muligt.

Vi tager udgangspunkt i, hvordan du oplever din livssituation her og nu, og lægger vægt på, at terapien foregår i et respektfuldt samspil, så du får mulighed for at finde lige netop din vej igennem dine udfordringer.

Grunde til at vælge individuel terapi:

  • Hvis du oplever, at de samme uhensigtsmæssige handlemønstre dukker op igen og igen.
  • Hvis du har svært ved at være dig selv og stå ved, hvem du er eller har svært ved at sige til og fra i forhold til andre.
  • Hvis du oplever at du mangler selvværd og selvtillid, føler angst og usikkerhed, er i sorg eller krise, føler dig trist, eller når livet føles tomt og uden mening.
  • Hvis du er udsat for arbejdsmæssige belastninger som stress, fyringer eller arbejdsløshed. Sådanne situationer kan være svære at håndtere selv, og individuel terapi kan være med til at give afklaring og handlemuligheder.


Vi tilbyder en unik sammensætning af psykoterapi, kognitiv samtale terapi, kombineret med coaching principper. Metoden er skabt af Dynamic Minds og gennemtestet igennem flere år med rigtig gode resultater. 

Hvad siger vores klienter?

Jeg har det seneste år gået i et individuelt terapiforløb i Iben, og er meget taknemmelig for det. Jeg er studerende, og for godt et år siden gik jeg ned med stress i sådan grad at jeg indså, at jeg ikke kunne fortsætte i livet på samme måde som før. Jeg har gået hos forskellige psykologer før Iben, men hendes tilgang til tingene tiltaler mig virkelig. Vi har arbejdet med at finde kernen til mit problem i stedet for at jage rundt efter symptombehandlinger og lappeløsninger. Iben har hjulpet mig til at pille mine gamle forsvarsmekanismer og -mønstre væk og se ind i kernen af mig selv og forstå mig selv - på den blideste og mest empatiske måde, så jeg selv kunne følge med, for det kan ellers være hård kost. Jeg vil anbefale Iben til alle og enhver, der kunne tænke sig at lære at være i livet på en mere let, fredelig og holdbar måde.

- Amalie