Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartNADA

LEARN MORE

Føl dig tryg når du modtager NADA

NADA er en øreakupunkturmetode, som består af fem kinesiske ørepunkter. Metoden giver stresslindring, samt er et vigtigt fundament i personlig udvikling og håndtering af følelser og kriser.​

​NADA er en forkortelse for National Acupuncture Detoxification Association,​ og metoden blev udviklet i 1970’erne på Universitetshospitalet Lincoln i New York.​

NADA er 100 % naturlig og virker som en katalysator, der styrker kroppens og sindets selvhelbredende egenskaber. Reguleringen sker bl.a via det autonome nervesystem, kroppens hormoner og transmitterstoffer.

NADA hjælper dig altså med at stabilisere din organisme såvel fysisk som psykisk.


Hvad hjælper NADA dig med?

NADA kan bruges i alle situationer, hvor du har brug for stabilitet, stresshåndtering, fokus, eller ønsker øget følelsesmæssig og kognitiv styrke. 

Metoden bruges også til at lindre abstinenser i forbindelse med rygestop, alkohol- og stofmisbrug.NADA behandling tilbydes kun i forbindelse med anden behandling i klinikken. 

Hvad siger vores klienter?

I starten var jeg nervøs for at skulle sidde med nåle i ørerne mens jeg snakkede med Jan, men fandt hurtig ud af at jeg ikke rigtig kunne mærke det og at nålene ikke var særlig store! 

Dagene efter behandling var det som om der skete rigtig meget inde i mig, som jeg ikke kan sætte ord på, men den dag idag har jeg opnået mere end jeg kom for hos Jan, til at starte med. 

Er meget taknemmelig for hjælpen. 

- Jannie