Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartRygestops hypnose

LEARN MORE

Vil du holde med at ryge?

En anerkendt og effektiv metode til rygestop er hypnose. Hypnose for rygeafvænning har i mange år været en hyppig anvendt behandling, når man vil opnå et effektivt rygestop.

Behandlingen starter med, at vi taler om dine rygevaner. 

Det, der er relevant at vide, for at du skal få succes med rygestoppet er bl.a:

  • Hvor længe du har røget ?
  • Hvorfor du startede?
  • Hvorfor du tror du bliver ved med at ryge samt
  • Din motivation for at holde op med at ryge

Særligt din motivation for at blive røgfri er vigtig, for det er ud fra det du fortæller, at behandlingen tilrettelægges med henblik på at gøre dig til en forhenværende ryger.


 

Dynamic Minds har udviklet vores helt egen og supereffektive metode.

De fleste er i stand til at kvitte smøgerne efter blot en enkelt behandling, men du skal gøre dig klart, at hypnosen kun virker hvis du er motiveret.

Enkelte har dog haft gavn af en opfølgningssession, hvor vi går ind og arbejder med at styrke din vilje og dit ego.Rygestophypnose virker, hvis du medvirker.

Hvad siger vores klienter?

Har været røgfri i 3 uger nu, Ja, det er svært i perioder, men meget nemmere at komme igennem med hjælp fra Dynamich Minds. Jeg kan kun anbefale hypnose, (også til jer der ikke tror på det), var nemlig selv den type. . Jeg har røget i 30 år, og er nu igangsat lungeundersøgelse med udredning i Kol og astma.. . Jeg takker. Knus til dig.

- Laila