Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Terapi

Individuel terapi

Det, der påvirker vores livskvalitet er ikke så meget det, vi bliver udsat for. Det er mere hvordan vi tænker, reagerer og forholder os til det.

I den individuelle terapi får du den tid, ro og fordybelse der er nødvendig for dig. Der vil være fokus på dine ressourcer og på hvordan du udnytter dem bedst muligt.  

Vi tager udgangspunkt i, hvordan du oplever din livssituation her og nu, og lægger vægt på, at terapien foregår i et respektfuldt samspil, så du får mulighed for at finde lige netop din vej igennem dine udfordringer.

Grunde til at vælge individuel terapi

  • Hvis du oplever, at de samme uhensigtsmæssige handlemønstre dukker op igen og igen.
  • Hvis du har svært ved at være dig selv og stå ved, hvem du er eller har svært ved at sige til og fra i forhold til andre.
  • Hvis du oplever at du mangler selvværd og selvtillid, føler angst og usikkerhed, er i sorg eller krise, føler dig trist, eller når livet føles tomt og uden mening.
  • Hvis du er udsat for arbejdsmæssige belastninger som stress, fyringer eller arbejdsløshed. Sådanne situationer kan være svære at håndtere selv, og individuel terapi kan være med til at give afklaring og handlemuligheder.