Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartVægttabs og gastrisk hypnose

LEARN MORE

Vejen til dit vægttab

Din underbevidsthed husker alt, hvad du har oplevet, og din underbevidsthed ved, hvad der udløser trangen til at spise mere, end du har brug for.


  • Du har et ønske om at veje mindre, end det du gør i øjeblikket - og det skal være et varigt vægttab.
  • Du har måske prøvet mange slankekure, men når slankekuren er slut, og du begynder at spise normalt, vender vægten hver gang tilbage til det, den var før - eller måske er den endnu højere end før?
  • Du ved præcis, hvor mange kalorier du må få for at bevare vægten eller tabe dig.
  • Du ved præcis, hvad du bør spise og ikke spise. Men alligevel går det galt.


Årsagen er, at vi ofte forveksler følelser med sult. Det at spise er en god ting på de rigtige tidspunkter, men:

mad, sodavand, slik, kager og junk food skal ikke bruges som trøst, belønning, eller til at tilfredsstille andre behov end sult.

Med hypnose knækker vi koden til overspisningen. Når du bliver bevidst om, hvad det er, der udløser spisetrangen, kan du ændre denne adfærd og opnå et varigt vægttab.


Under hypnose er det underbevidstheden, der er den aktive del af din hjerne.Gastrisk hypnose

Hvis du har en tendens til at overspise, dvs. spise store portioner og måske også mange gange om dagen, kan gastrisk hypnose være løsningen for dig.

Gastrisk hypnose er en behandlingsform, der virker på samme måde som operationen "Gastrisk bypass", men som ikke giver dig bivirkninger. Kun et større og varigt vægttab.

Under behandlingen vil vi ved hjælp af hypnose, skabe en bevidsthed om størrelsen på de måltider du spiser. I virkeligheden er mavesækken ikke større end en golfbold, men den er enorm elastisk, og derfor vil du med vores Gastiske hypnose, få en ny overbevisning der gør at du føler dig mæt efter, selv minimale måltider.

Behandlingen er fuldstændig risikofri og påvirker dig ikke på anden måde, end at du vil føle dig mæt og tilfreds af meget mindre mad end før.Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, kan hypnose og hypnoterapi være løsningen for dig til at opnå det vægttab, du gerne vil have.


 

Hvad siger vores klienter?

Jeg har sat mig et mål, som er at tabe mig 45 kg. Efter mange mislykkede forsøg valgte jeg at prøve hypnose, og det har været den bedste gave, jeg har givet mig selv. Jeg er nu nået halvvejs i mål, og er overbevist om, at jeg nok skal nå hele vejen - med Jans hjælp!

Efter hypnosen er min sukkertrang forsvundet, og jeg er blevet i stand til at mærke efter, hvad min krop har brug for. Og det bedste er, at det ikke er svært nu!

- Sarah