Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

 Vægttabs hypnose

Du har et ønske om at veje mindre, end det du gør i øjeblikket,

og det skal være et varigt vægttab. 

Du har måske prøvet mange slankekure, men når slankekuren er slut, og du begynder at spise normalt, vender vægten hver gang tilbage til det, den var før - eller måske er den endnu højere end før?

Du ved præcis, hvor mange kalorier du må få for at bevare vægten eller tabe dig.

Du ved præcis, hvad du bør spise og ikke spise. Men alligevel går det galt.

Årsagen er, at vi ofte forveksler følelser med sult. Det at spise er en god ting på de rigtige tidspunkter, men:

  • mad
  • sodavand
  • slik
  • kager
  • junk food

skal ikke bruges som trøst, belønning, eller til at tilfredsstille andre behov end sult.

Med hypnose knækker vi koden til overspisningen. Når du bliver bevidst om, hvad det er, der udløser spisetrangen, kan du ændre denne adfærd og opnå et varigt vægttab. 

Under hypnose er det underbevidstheden, der er den aktive del af din hjerne.

Din underbevidsthed husker alt, hvad du har oplevet, og din underbevidsthed ved, hvad der udløser trangen til at spise mere, end du har brug for.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, kan hypnose og hypnoterapi være løsningen for dig til at opnå det vægttab, du gerne vil have. 

Sarah skriver i gæstebogen:

Jeg har sat mig et mål, som er at tabe mig 45 kg. Efter mange mislykkede forsøg valgte jeg at prøve hypnose, og det har været den bedste gave, jeg har givet mig selv. Jeg er nu nået halvvejs i mål, og er overbevist om, at jeg nok skal nå hele vejen - med Jans hjælp!

Efter hypnosen er min sukkertrang forsvundet, og jeg er blevet i stand til at mærke efter, hvad min krop har brug for. Og det bedste er, at det ikke er svært nu!